At the Josef Albers foundation

A two month residency Sept-November 2009 at The Josef and Anni Albers Foundation, Bethany Connecticut USA

From September to November 2009 on a residency at the Josef Albers Foundation near Bethany Connceicut, USA. Rather than work from the studio & house provided by the foundation, Nick adopted an outdoor studio 25 foot in the air on a tree-house platform constructed between two trees  in the middle of the forest in which the foundation is located, observing the New England Fall from his perch in the canopy. Amongst the work he undertook, he made a 360Ëšview assembled from 27 panels, addressing the full natural complexity of his view of the the forest.



House and Studio at Albers



The Treehouse adopted as an outdoor studio @ Albers Foundation



Final day, after Fall.

All images © Nick Miller